Весілля зимою – плюси та мінуси

Вибір часу, коли одружитися справа кожного і є повністю індивідуальним. Адже зима дуже приваблива своєю красою і може доповнити ваш “характер”. Зимова весільна сукня доповнить ваш зимовий образ.

Плюси зимового весілля

+ Величезним плюсом зимового весілля є спрощений пошук весільного персоналу. Практично всі ведучі, фото та відеографи вільні на багато дат.

+ Знижуються ціни на всі послуги. Ресторани роблять цікаві пропозиції молодятам, візажисти та стилісти беруть на порядок менше, ніж у літні місяці, агенції з прокату машин також роблять зимові знижки.

+ У весільних колонах збільшується асортимент весільних платтів і аксесуарів, при цьому ціни різко знижуються. Іноді навіть починаються розпродажі. Відсутній величезний потік наречених і продавці приділяють вам стільки уваги, скільки ви б ніколи не отримали у весільний сезон. Ви можете спокійно поміряти плаття в одному місці і, зупинивши вибір на якійсь моделі, поїздити по інших колонах. Якщо вам більше нічого не сподобається, ви спокійно повернетеся в колон до плаття, що воно сподобалося, воно вас там буде 100% чекати )))

+ Якщо ви обмежені в засобах, однак обов’язково хочете зіграти весілля зі всіма належними атрибутами, то вибирайте саме зимові місяці.

+ Взимку немає ні ос, ні мух, які влітку можуть основно зіпсувати прогулянку та фотосесію після ЗАГСа.

+ Хоча і кажуть, що дощ у день весілля – хороша прикмета, наважуючись помітити, що сніг у цьому плані все-таки кращий.

+ Сейчас у салонах є безліч чудових, хутряних накидок і кожушок. Вони допоможуть нареченій не замерзнути на прогулянці та фотосесії.

+ Відсутність черг у РАГСaх. При подачі заяви ви зможете спокійно вибрати дату і час вашої весільної церемонії.

+ Не забувайте і про прекрасних, я б навіть сказала, приголомшливих пейзажах. Як чудово дивляться дерева після снігопаду. Вони стають такими пухнастими і ніжними.

+ 14 лютого – день всіх закоханих. Хіба не романтично зіграти весілля саме цього дня?

Мінус зимового весілля

 Зимові місяці, як відомо, холодні, a весільні сукні поки шиються з напівпрозорих тканин. Прикро, що в такий знаменний день молоді не можуть нормально погуляти містом. Наречена не може сфотографуватися тільки в одній сукні, без будь-яких шуб, які закривають всю красу цього білосніжного дива.

 Мороз з білим пухнастим снігом може раптово перетворитися на відлигу з брудно-бурими сугробами і калюжами. Прийде бути дуже акуратною, щоб не забруднити поділ сукні і не промочити ноги.

Можуть виникнути і деякі проблеми з транспортом, особливо якщо в день весілля буде йти сніг. Дороги, як відомо, у нас не люблять чистити і весільному кортежу є ризик застрягнути в довгих і нескінченних пробках по дорозі в ЗАГС.

У фінансовому плані мінусом є дорожнеча і менший асортимент кольорів – не сезон!

 Вартість банкетного меню в деяких ресторанах підвищується – овочі та фрукти взимку набагато дорожчі, ніж влітку.

Після такого переліку + і  одружуватися чи ні взимку вирішувати Вам!

Тільки пам’ятайте, що сімейне щастя не залежить від пори року. Завжди кохайте один одного