Все для подруг нареченої

Незважаючи на те, що вся увага в день весілля має дістатись нареченій і, звичайно ж, нареченому, все ж таки подружці нареченої або подружкам, коли вона не одна, відводиться не менш важлива роль, і особливо в той момент, коли молоді входять у РАГС чи церкву.

Найголовніше завдання цієї дійової особи – це не бути красивою, додаючи шарму і шику всій весільній дії, що само собою зрозуміло, а надавати посильну допомогу нареченій, причому це стосується не тільки самого дня весілля, а й періоду підготовки до урочистостей. у тому числі, наприклад, процесу вибору сукні, аксесуарів, зустрічі з флористами тощо.

Традиційно подружка нареченої – це хтось із близьких і при цьому обов’язково незаміжніх подруг чи родичок. У деяких країнах давно стало традицією набирати собі цілий гарем подружок нареченої, зазвичай до 8 осіб. У нас таку кількість дівчат побачити досить складно, тільки якщо весілля велике і проводиться в офіційній обстановці.

Образ подружки нареченої: поради та рекомендації

І хоча роль подруг другорядна за своєю суттю, все ж підготовка займає не менше часу і сил. Визначальним у образі дівчат є сукня. Якщо подружка одна, то їй досить просто підібрати потрібний образ. А якщо у вас кілька людей, яких було вирішено вбирати в однакові сукні? Або навпаки, всі подружки хочуть бути індивідуальними та обирають вбрання самостійно?

Згладити суперечності можна за допомогою аксесуарів.

Як варіант, радимо вам подумати про букет, який за колірною гамою схожий на букет нареченої, але при цьому менше за розмірами та простіше в композиції.

Ще один красивий і при цьому досить бюджетний варіант – це браслети з тих самих кольорів, з яких виготовлявся букет для нареченої.

У тому випадку, якщо подружки нареченої вирішують вибирати вбрання самостійно, підкреслити спільність можна за допомогою взуття. При цьому пам’ятайте, що саме за допомогою взуття також можна внести оригінальність в образ.

Не менш яскравим аксесуаром в образі подружок можуть стати капелюшки. Крім того, дуже несподіваним як аксесуар для весільної сукні, але при цьому дуже практичним може стати ще й шаль.

Нововведенням останніх років прийнято вважати підв’язки, які традиційно поширені у наречених. Якщо всі подружки будуть з підв’язками, тамада, ймовірно, виявить ще більше фантазії, тим більше якщо про це попередити її або його заздалегідь і придумає ще пару-трійку цікавих конкурсів. Уявіть, скільки молодих людей цього вечора стануть щасливими володарями такого важливого весільного трофе